2000 din za 60 minuta terapije plutanjem u FLOAT THERAPY RESET u Novom Sadu!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2000 din. umesto redovne cene od 3000 din. za 60 minuta terapije plutanjem u FLOAT THERAPY RESET u ulici Jovana Subotića 17 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Radno vreme 08-22h
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.08.2021.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
2000 din
Redovna cena : 3000 din

Ušteda : 1000 din

Popust : 33 %

Preuzeto : 8 kom

2000 din. umesto redovne cene od 3000 din. za 60 minuta terapije plutanjem u FLOAT THERAPY RESET u ulici Jovana Subotića 17 u Novom Sadu!

60 minuta terapije plutanjem 

Terapija plutanjem se odvija  u float spa kapsuli u hiperkoncentrovanom rastvoru MgSO4 reprodukujući efekte mrtvog mora u urbanim u uslovima.

Terapija plutanjem
Terapija plutanjem se odvija u float spa kapsuli u hiperkoncentrovanom rastvoru MgSO4 reprodukujući efekte mrtvog mora u urbanim u uslovima. Pozitivni efekti MgSO4 i mrtvog mora na organizam su dobro poznati, ali se malo zna o preventivnim uticajima plutanja koje nas oslobadja od sile gravitacije, najpotentnijeg faktora spoljašnje sredine ne samo na bolest koštano-mišićnog sistema, već i na razvoj mnogih bolesti čak i na ćelijskom nivou.

Uticaj na zdravlje
Na dugotrajnom nivou, to pozitivno utiče na neuroplastičnost i sinhronizovanje funkcija leve o desne hemisfere kao i evolutivno različitih moždanih struktura.Na taj način se smanjuje nivo hormona stresa, kao i jačina imunoloških i endokrinoloških oboljenja.S druge strane, povećavaju se hormoni zadovoljstva i njihov uticaj na emocionalni balans, a blokiraju transmisije hroničnog bola.Ovo stanje povećava i koncentraciju, samopouzdanje, kordinaciju, ubrzava proces učenja.

Epsom so ( MgSO4 )
Istraživanja potvrdjuju da epsom so povoljno utiče na naše raspoloženje i povećava nivo energije, pozitivno utiče na san. Ubrzava zarastanje rana, otklanja migrenu, leči bolesti disajnih puteva, podstiče cirkulaciju, opušta mišiće, podstiče rast kose i noktiju. Naučno je dokazano da 1h plutanja menja čak 4h kvalitetnog sna.

"Float therapy Reset"

Jovana Subotića 17, Novi Sad

 ________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


FLOAT THERAPY RESET NOVI SAD

JOVANA SUBOTIĆA 17, 21000 Novi SadJOVANA SUBOTIĆA 17, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI