1000 DIN.--On-line kurs na Srpskom-- HTML i CSS --početni nivoi - AKCIJA --

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1000 din. umesto 12000 din. za online kurs HTML, CSS  na srpskom jeziku u okviru 2 meseca--24-časovni pristup svakog dana u naredna 2 meseca sa završnim ispitom i sertifikatom na kraju obuke!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Kurs traje 2 meseca, preko 100 različitih lekcija i vežbi, Početne lekcije možete videti besplatno na strani  (klik na nastavni plan) https://www.usavrsi.se/course/osnove-html-i-css/
  • Sistem “USAVRŠI SE” polaznici mogu koristiti 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji u naredna 2 meseca
  • Nakon završene obuke (može i ranije) polaže se završni ispit i nakon položenog ispita se dobija sertifikat,
  • Uslov za korišćenje sistema je interenet konekcija i računar ili lap top ili tablet ili mobilni telefon
  • Vaučer aktivirati do: 30.12.2024.
1000 din
Cena pre popusta : 12000 din

Ušteda : 11000 din

Popust : 92 %

Preuzeto : 6 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

1000 din. umesto 12000 din. za online kurs HTML, CSS  na srpskom jeziku u okviru 2 meseca--24-časovni pristup svakog dana u naredna 2 meseca sa završnim ispitom i sertifikatom na kraju obuke!
--USAVRŠI SE! – Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja --


NAUČI HTML I CSS ZA SAMO 1000 RSD, UMESTO 12.000 RSD I IZRADI  SVOJ WEB SAJT

Online kurs HTML I CSS Web Programiranja – jednostavnia a moćni alati za Web programiranje

HTML odnosno HyperText Markup Language je opisni jezik pomoću koga se kreiraju web sajtovi, tačnije funkcionalnost elemenata jedne web stranice.

CSS (Cascading Style Sheets) predstavlja jezik koji se koristi za uređivanje samog izgleda i formatiranje svih elemenata koje vidimo na sajtu. Iako na prvi pogled možda deluje da HTML i CSS zapravo imaju istu funkciju, njihova namena je potpuno drugačija, što je doprinelo tome da se ova dva jezika idealno dopunjuju.

Svi sajtovi koje poznajete kreirani su uz pomoć HTML-a i upravo zbog toga za ovaj opisni jezik se često govori da danas predstavlja osnovu kompletnog weba. HTML spada među najjednostavnije jezike, što je uticalo da se na njegovu osnovu nadovezuju mnogi drugi programski jezici koji omogućavaju interaktivnost i dinamički sadržaj.

Upoznavanjem sa jezicima koji predstavljaju osnovu modernog weba, znatno ćete sebi olakšati svaki naredni korak ka usavršavanju IT znanja i otvaranju novih profesionalnih mogućnosti.

Kada ovladate HTML-om i CSS-om, bićete u mogućnosti da kreirate web aplikacije, ili da kroz kod prilagođavate i održavate sadržaj na već formiranim sajtovima. Pored toga, moći ćete da uređujete web stranice pravljene u WordPressu, da stilizujete marketinške mejlove i još mnogo toga.

 Početne lekcije možete videti besplatno na strani  (klik na nastavni plan) https://www.usavrsi.se/course/osnove-html-i-css/

USAVRŠI SE! – Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja

MON TECHNOLOGY, Novi Beograd

Pariske komune 20,

Hala sportova Ranko Žeravica, Novi Beograd

 ______________________________ 

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


MON TECHNOLOGY, Agencija za računarsko programiranje i konsalting

Serdara Janka Vukotića 1 , 11000 BeogradSerdara Janka Vukotića 1, Beograd


Dodatne slike : MON TECHNOLOGY, Agencija za računarsko programiranje i konsalting

Komentari kupaca