On-line kurs na Srpskom-- ADOBE ILLUSTRATOR CC --AKCIJA

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 1000 din. umesto 15000 din. za online kurs ADOBE ILLUSTRATOR CC na srpskom jeziku u okviru 3 meseca--24-časovni pristup svakog dana u naredna 3 meseca sa završnim ispitom i sertifikatom na kraju obuke!
  --USAVRŠI SE! – Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja -
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
 • Na kursu je obrađeno preko 100 različitih lekcija i vežbi.
 • Kurs traje 2 meseca, Početne lekcije možete videti besplatno na strani  (klik na nastavni plan) https://www.usavrsi.se/course/adobe-illustrator-cc/
 • Sistem “USAVRŠI SE” polaznici mogu koristiti 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji u naredna 4 meseca
 • Nakon završene obuke (može i ranije) polaže se završni ispit
 • Nakon položenog ispita se dobija sertifikat
 • Uslov za korišćenje sistema je interenet konekcija i računar ili lap top ili tablet ili mobilni telefon
 • Vaučer aktivirati do: 30.12.2024.
1000 din
Cena pre popusta : 0 din

Ušteda : -1000 din

Popust : 100 %

Preuzeto : 21 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

1000 din. umesto 15000 din. za online kurs ADOBE ILLUSTRATOR CC na srpskom jeziku u okviru 3 meseca--24-časovni pristup svakog dana u naredna 3 meseca sa završnim ispitom i sertifikatom na kraju obuke!
--USAVRŠI SE! – Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja -

                     Nauči ADOBE ILLUSTRATOR CC 2017 jedan od najtraženijih ADOBOVIH programa za VEKTORSKU GRAFIKU i svoje ideje pretvori u Sliku uz mnogo 2D i 3D efekata!

Ako ste kreativni, radoznali i inspiraciju nalazite svuda oko sebe i volite da baratate crtežima, fotografijama, bojama, izgledom slova i teksta i imate oko da sve to dobro uklopite u celinu, onda neka vektorske grafike Adobe Illustrator CC  bude vaš prvi korak ka uspehu.

Obuka je namenjena grafičkim dizajnerima koji se svakodnevno susreću sa crtanjem ilustracija, karikatura, dijagrama, grafikona i logotipa, kao i ljudima koji nisu imali dodir sa ovim i sličnim alatima za grafički dizajn. Program je namenjen kako početnicima koji se prvi put susreću s ovim programom tako i profesionalcima koji žele da se usavrše u pojedinačnoj primeni programa.

Illustrator predstavlja dobar izbor za crtanje, ali biće izuzetno koristan i  fotografima, ilustratorima i dr. U korisnike ove aplikacije spadaju i oni polaznici koji se bave izradom tekstura za video igrice i arhitektonske vizualizacije.

U toku kursa polaznicima je obezbeđena kompletna podrška od strane mentora, koji će u najkraćem vremenskom roku dati odgovore na sva pitanja, razrešiti sve nejasnoće i rešiti nastale probleme ukoliko ih polaznici budu imali u toku učenja.

Sva pitanja možete direktno postavljati putem e-maila: office@usavrsi.se.

Nakon završenog kursa, i položenog završnog testa, polaznik će biti u stanju da samostalno napravi svoju vektorski crtež.

Početne lekcije možete videti besplatno na strani  (klik na nastavni plan) https://www.usavrsi.se/course/adobe-illustrator-cc/

USAVRŠI SE! – Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja

MON TECHNOLOGY

Pariske komune 20,

Hala sportova Ranko Žeravica, Novi Beograd

 ______________________________ 

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


MON TECHNOLOGY, Agencija za računarsko programiranje i konsalting

Serdara Janka Vukotića 1 , 11000 BeogradSerdara Janka Vukotića 1, Beograd


Dodatne slike : MON TECHNOLOGY, Agencija za računarsko programiranje i konsalting

Komentari kupaca