400 din za vaučer za popust na Rafting na Tari za 45 evra (rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 400 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za Rafting na Tari za 45 evra (rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!
  • Prevoz do kampa nije deo ponude, Svakog dana imate redovne autobuske linije iz Beograda i Novog Sada za Foču.
  • Slobodna mesta možete proveriti putem e-maila adrese info@highlandertim.com , telefona +387 65 475 201,  Vibera ili WhatsApp-a
  • Vaučeri važe za radne dane i ti datumi se mogu rezervisati ranije, a vikendi samo 7 dana pre vikenda ukoliko ima mesta.
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Termini raftinga: Svakog dana od 22.4.2024 do 30.9.2024.
  • Nakon dobijanja vaučera kontaktirati kamp HIGHLINDER na broj telefona +38765475201, radi dogovora o terminu raftinga,
  • Hranu možete doplatiti na licu mesta ili koristiti svoju( doplate za hranu: doručak 6 evra, ručak 12 evra i večera 10 evra. ).  

Srećan put! 

Vaučer važi do: 30.09.2024.

400.00 din

Preuzeto : 8 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

400 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za Rafting na Tari za 45 evra (rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!

RAFTING NA TARI

 Izaberite aktivan odmor – krenite na rafting u kanjon Tare i doživite nezaboravnu avanturu sa Highlander timom!

 

Kuponi važe od 22.04. do 27.09.2024.

 

Slobodna mjesta možete provjeriti putem e-maila adrese info@highlandertim.com  telefona +387 65 475 201,  Vibera ili WhatsApp-a.

Kuponi važe za radne dane i ti datumi se mogu rezervisati ranije, a vikendi samo 7 dana prije vikenda ukoliko ima mjesta.

 

  Kanjon Tare je najdublja i najoštrija riječna dolina u Evropi, druga po veličini u svijetu, nakon Kolorada u SAD-u. Plovna je cijelom svojom dužinom i pitka cijelim svojim tokom, a već četiri decenije njeno riječno korito proglašeno je „Svjetskom baštinom prirodnih dobara UNESCO-a”. Zato ovo ljeto ne propustite našu ponudu. Izaberite RAFTING NA TARI SA HIGHLANDER TIMOM i upustite se u avanturu koja će vas ostaviti bez daha. Avanturu nakon koje ćete imati mnogo novih prijatelja i još ljepših uspomena. Bogatstvo koje nema cijenu. Rezervišite svoje mjesto u čamcu po ovoj nevjerovatnoj cijeni.

 

Umjesto 110 evra za kompletan aranžman https://www.highlandertim.com/ponuda/rafting/a3   

platite 45 evra (plus vaučer) i dobijate:

 

Rafting na Tari

Dva noćenja u drvenim standardnim bungalovima

Kompletnu rafting opremu (neopremsko odijelo i obuća u Vašoj velićini, sigurnosni prsluk, kaciga i veslo)

Taksu za rafting

Boravišnu taksu

Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana (od kampa do polazne tačke za rafting)

Licencirani skiperi za divlje rijeke

Besplatan parking za Vaša vozila

 

*Hrana nije uključena u ponudu, niti prevoz od Vaše lokacije do kampa Highlander.

*Hranu je moguće poručiti po zvaničnim cijenama Highlander restorana:

Doručak 9 evra

Ručak 18 evra

Večera 14 evra

* U Highlander kamp nije dozvoljeno unositi alkohol!

 

Opis aranžmana A3 – Rafting na Tari sa Highlander Timom

 

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smjestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru. Potom slijedi druženje kraj logorske vatre uz muziku. Koordinate kampa su: N: 43.362051 ; E: 18.807748.

 

2. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak koji možete i vi poručiti ukoliko želite (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sjedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sjedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rijekom. Nakon toga slijedi rafting najuzbudljivijim dijelom rijeke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osvježenje. Nakon Tare slijedi još 5km raftinga rijekom Drinom (kod Šćepan polja, rijeke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gdje je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak potrebno je da ga poručite prije odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored rijeke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, badminton, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

 

3. DAN: Nakon što se naspavate možete poručiti doručak. Uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava nakon doručka. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – džip safari, pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.

 

Kamp predstavlja pravu oazu mira u netaknutoj prirodi, a ujedno i odličnu destinaciju za avanturu, koja pruža potpuno stapanje sa prirodom i uživanje u svim njenim čarima. Vrijeme je da odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da u svoju sumornu svakodnevnicu uvrstite par nezaboravnih dana u prelijepom prirodnom okruženju, a gradsku vrelinu zamjenite svježim vazduhom i jutarnjom rosom. Vrijeme je da uživate u miru i tišini. Ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog Gorštaka. U sumrak dana zaboravite na brige, isključite internet i uživajte pod zvjezdanim nebom, uz žubor Drine i logorsku vatru Kampa Highlander.... šta god da pomislite, znajte da „čuda, zapravo, ne krše zakone prirode“ i uživajte.

Napomena: U slučaju velikog broja gostiju menadžment Highlander kampa zadržava pravo da organizuje rafting u dvije grupe – prije podne i poslije podne.


PITANJE POSTAVLJENO DANA 30/07/2020godine u 09:42:13 časova

Kako funkcionise kad se ide sa partnerom, da zelimo bisti u istoj kucici itd

ODGOVOR NA PITANJE

Naravno da ćete biti smešteni u istom bungalovu a najpreciznije odgovore proveriti putem telefona +387 65 475 201,  Vibera ili WhatsApp-a
Srdačan pozdrav!


PITANJE POSTAVLJENO DANA 04/03/2020godine u 05:32:56 časova

Prevoz u toku aranzmana sta to znaci?A pise prevoz do kampa nije deo ponude?

ODGOVOR NA PITANJE

Prevoz od bungalova do čamaca i nazad! A Vaš dolazak od Vašeg prebivališta (Bg, NS, Niš...) do bungalova nije deo ponude!


Kamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH

Kamp Highlander, Bastasi , 73300 Novi SadKamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH


Dodatne slike : Kamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH

Komentari kupaca