Imenuj i pokloni ZVEZDU svojoj voljenoj osobi!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 3200 din umesto 6400 din. za Ime zvezde - StarName4you sertifikat o imenovanju i zvezdana mapa (LIGHT paket) --DAS-Društvo Astrologa Srbije--

  Paket LIGHT obuhvata:

 •  Lociranje Zvezde u željenom astrološkom sazvežđu

 •  Plastificiran sertifikat o imenovanju zvezde formata A4

  (na sertifikatu se nalazi registrovano ime Zvezde, ime i prezime osobe u čiju je čast Zvezda dobila ima, naziv sazvežđa u kom je Zvezda, njene precizne koordinate kao i međunarodni ID Zvezde)

 • Astronomsku mapu A3 formatu sa obeleženom zvezdom (pomoću mape i teleskopa ili u opservatorijumu lako možete videti Zvezdu na nebu u doba godine kad je sazvežđe vidiljivo sa severne zemljine hemisfere)

 • Pismo kupca osobi kojoj se zvezda poklanja

 • Dostava paketa na željenu adresu u Srbiji

 • Postavljanje imenovane zvezde u odrđenoj kategoriji (sazvežđa) na sajtu starname4you.com , kao i slanje linka.

 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2024.
3200 din
Cena pre popusta : 6400 din

Ušteda : 3200 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 28 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

3200 din umesto 6400 din. za Ime zvezde - StarName4you sertifikat o imenovanju i zvezdana mapa (LIGHT paket) --DAS-Društvo Astrologa Srbije--

  

Da li ste nekada, posmatrajuci nocu vedro nebo, pomislili kako bi bilo lepo da jedna zvezda nosi ime osobe koja vam je veoma draga? Sada je to moguće. Imenovanje zvezde u nečiju čast je savršen i simboličan poklon za sve prilike.

Voljenoj osobi želimo da skinemo zvezde sa neba, ali kako je to nemoguće, sada ju tu mogućnost da ime te osobe uklešemo u Zvezde.

Ovaj maštoviti i originalni poklon paket sadrži imenovanje zvezde na sajtu StarName4you sertifikat o imenovanju, kao i zvezdanu mapu. Sve to u luksuznom poklon pakovanju koji stiže na željenu adresu.

Imenovanje i registrovanje Zvezde u registrar koji vodi Društvo astrologa Srbije “DAS” nema pravnu, naučnu niti imovinsku vrednost.

Mogu se imenovati samo neimenovane zvezde iz 12 astroloških sazvežđa.

Sajt za se na adresi www.starname4you.com

Popust je dat na LIGHT paket, kupci kupona koji žele LUX varijantu uz kupon, doplaćuju 1.600 din prilikom preuzimanja paketa.

 

Link ka stranici gde su sva sazvežđa je ovo http://starname4you.com/zvezde.html

Odabirom sazvežđa dolazi se do svih registrovanih imena u tom sazvežđu

http://starname4you.com/aquarius.html  (sazvežđe Vodolije)

te dalje svaki imalac imenovane zvezde može doći do svoje

http://starname4you.com/zvezde/01.aquarius/02.dinja.html

 

Paket LIGHT obuhvata:

- Lociranje Zvezde u željenom astrološkom sazvežđu

- Plastificiran sertifikat o imenovanju zvezde formata A4

(na sertifikatu se nalazi registrovano ime Zvezde, ime i prezime osobe u čiju je čast Zvezda dobila ima, naziv sazvežđa u kom je Zvezda, njene precizne koordinate kao i međunarodni ID Zvezde)

- Astronomsku mapu A3 formatu sa obeleženom zvezdom (pomoću mape i teleskopa ili u opservatorijumu lako možete videti Zvezdu na nebu u doba godine kad je sazvežđe vidiljivo sa severne zemljine hemisfere)

- Pismo kupca osobi kojoj se zvezda poklanja

- Dostava paketa na željenu adresu u Srbiji

- Postavljanje imenovane zvezde u odrđenoj kategoriji (sazvežđa) na sajtu starname4you.com , kao i slanje linka.

 

Kupac kupona mora se javiti do roka iskoristivosti kupona, ali da se imenovanje Zvezde može obaviti u bilo kom trenutku pa čak i nakon isteka roka navedenog na kuponu.

Mail za dostavu kupona i podataka je  das.radmilo@gmail.com

 __________

Astrolog i numerolog Radmilo Savović rođen je u Baru, oktobra 1971. godine (Vaga podznak Lav), iako diplomirani geograf, astrologijom se uspešno bavi od 1992. godine. Jedan je od osnivača prve škole astrologije i numerologije u Podgorici koja je uspešno radila od 2003. do 2009.godine. Tada se sa porodicom seli u Beograd gde i danas živi i uspešno radi. Svoje iskustvo dugo više od dve decenije  obogaćuje stalnim posećivanjem seminara u zemlji i inostranstvu. 2011. godine u Ljubljani završava internacionalno priznat kurs nutricinizma, te znanja iz te oblasti spaja sa astrologijom i priprema knjigu “Astro nuticionizam


--DAS-Društvo Astrologa Srbije--


http://astrosrbija.com


Društvo astrologa Srbije – DAS

Vuka Karadžića 3, 23000 ZrenjaninVuka Karadžića 3, Zrenjanin


Dodatne slike : Društvo astrologa Srbije – DAS

Komentari kupaca