Osnovni dopisni kurs natalne astrologije!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 600 din umesto 3900 din. za Osnovni dopisni kurs natalne astrologije! --DAS-Društvo Astrologa Srbije--Kurs sadrži ukupno 24 lekcije grupisanih na 12 slanja
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Po dobijanju vaučera,kupac dostavlja mail-om ime, prezime kao i vaučer.  Mail za slanje je drustvoastrologa@gmail.com
  • Predlekcija se šalje u roku od 48h dok se svaka naredna lekcija šalje po prijemu urađenog testa prethodne lekcije
  • Po završetku kursa svim polaznicima obezbeđeno je testiranje kao i izdavanje sertifikata sa kojim mogu registrovati delatnost i započeti sopstveni biznis.
  • Troškovi slanja sertifikata na kućnu adresu nisu obuhvaćeni cenom kupona.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2024.
600 din
Cena pre popusta : 3900 din

Ušteda : 3300 din

Popust : 85 %

Preuzeto : 11 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

600 din umesto 3900 din. za Osnovni dopisni kurs natalne astrologije! --DAS-Društvo Astrologa Srbije--

Dopisni osnovni kurs natalne astrologije
Lekcije i testove dobijate mail-om
Testiranje i sertifikat Društvo astrologa Srbije
 
   Astrologija je veština tumačenja horoskopa od davnina. Na Astrologiju nisu ostali imuni ni najuspšeniji ljudi iz poslovnog sveta koji imaju svoje privatne astrologe.   Osnovni kurs natalne astrologije sadrži fundamentalna znanja ove oblasti osmišljen tako da naučite da primenjujete svoja znanja i samostalno tumačite natalne karte. Kvalitetno ćete savladati osnove i steći znanja koja ćete moći da unapređujete. 
  Kurs sadrži ukupno 24 lekcije grupisanih na 12 slanja. Po dobijanju kupona, kupac dostavlja mail-om ime, prezime kao i kupon.  Mail za slanje je drustvoastrologa@gmail.com   Predlekcija se šalje u roku od 48h dok se svaka naredna lekcija šalje po prijemu urađenog testa prethodne lekcije,  na taj način svaki polaznik individualno određuje trajanje kursa i tempo učenja.  Po završetku kursa svim polaznicima obezbeđeno je testiranje kao i izdavanje sertifikata sa kojim mogu registrovati delatnost i započeti sopstveni biznis.  Troškovi slanja sertifikata na kućnu adresu nisu obuhvaćeni cenom kupona.

Mail za dostavu kupona i podataka je das.radmilo@gmail.com


--DAS-Društvo Astrologa Srbije--

das.radmilo@gmail.com

http://astrosrbija.com

 __________

Astrolog i numerolog Radmilo Savović rođen je u Baru, oktobra 1971. godine (Vaga podznak Lav), iako diplomirani geograf, astrologijom se uspešno bavi od 1992. godine. Jedan je od osnivača prve škole astrologije i numerologije u Podgorici koja je uspešno radila od 2003. do 2009.godine. Tada se sa porodicom seli u Beograd gde i danas živi i uspešno radi. Svoje iskustvo dugo više od dve decenije  obogaćuje stalnim posećivanjem seminara u zemlji i inostranstvu. 2011. godine u Ljubljani završava internacionalno priznat kurs nutricinizma, te znanja iz te oblasti spaja sa astrologijom i priprema knjigu “Astro nuticionizam”

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Društvo astrologa Srbije – DAS

Vuka Karadžića 3, 23000 ZrenjaninVuka Karadžića 3, Zrenjanin


Dodatne slike : Društvo astrologa Srbije – DAS

Komentari kupaca