Estetski pedikir + Gel lak + parafinsko pakovanje- Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1150 din.umesto redovne cene od 2400 din. za Estetski pedikir + Gel lak + parafinsko pakovanje  --Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1, Novi Sad!  
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.09.2024.
1150 din
Cena pre popusta : 2400 din

Ušteda : 1250 din

Popust : 52 %

Preuzeto : 61 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

1150 din.umesto redovne cene od 2400 din. za Estetski pedikir + Gel lak + parafinsko pakovanje  --Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1, Novi Sad!  

Da bismo vodili brigu o svojim stopalima, potrebno je raditi pedikir u proseku jednom mesečno u proseku leti, a zimi jednom u mesec, dva.

Estetski pedikir

Pedikir podrazumeva natapanje stopala u toploj kupki, sa mirišljavom morskom solju uz blagu vibro masažu. Zatim skidanje zadebljanja kože, turpijanja (radi izednačavanja), obrade žuljeva i kurjih očiju, obrada zanoktica i poliranje i oblikovanje noktiju, piling stopala, masaža uz hranljivu kremu i eterična ulja. Na kraju je lakiranje, u boji po želji klijenta.

 --Studio beauty JSM--

 Augusta Cesarca 1,

 Novi Sad 

 ________________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 


KOZMETIČKI SALON STUDIO BEAUTY JSM

Augusta Cesarca 1 , 21000 Novi SadAugusta Cesarca 1, 21000, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI SALON STUDIO BEAUTY JSM

Komentari kupaca