650 din. za 30 min. Antistres relax masaže leđa

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 650 din. umesto redovne cene od 1200 din. za 30 min. Antistres relax masaža leđa-- Studio beauty JSM , Augusta Cesarca 1 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.09.2024.
650 din
Cena pre popusta : 1200 din

Ušteda : 550 din

Popust : 46 %

Preuzeto : 35 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

650 din. umesto redovne cene od 1200 din. za 30 min. Antistres relax masaža leđa-- Studio beauty JSM , Augusta Cesarca 1 u Novom Sadu!
  

  Posetite frizersko kozmetički salon --Studio beauty JSM--i iskoristite popust 

    Relax masaža predstavlja spoj dugih kružnih pokreta, stiskanja sa rukama i laktovima, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Ovom masažom pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, uspešna je kod razbijanja naslaga mlečne kiseline (čvorića), otklanja se stress i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja!

 ________________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 


KOZMETIČKI SALON STUDIO BEAUTY JSM

Augusta Cesarca 1 , 21000 Novi SadAugusta Cesarca 1, 21000, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI SALON STUDIO BEAUTY JSM

Komentari kupaca