Servis auto klima uređaja sa novim rashladnim sredstvom R1234yf *** SAMO ZA NOVIJA VOZILA!!!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 18000 din.umesto redovne cene od 29000 din.  za godišnji servis i dopunu auto klime novim rashladnim sredstvom R1234yf --Inter-Auto, Temerinska 39, Novi Sad!
 • Godišnji servis sistema auto klime podrazumeva:

  - Pregled i dijagnostiku sistema
  - Dopunu novim rashladnim sredstvom R1234yf
  - Vakumiranje i odvlaživanje sistema
  - Dopunu PAG ulja
  - Dodavanje UV boje  

 • Jedna osoba može kupiti više vaučeraObavezno je zakazivanje unapred i poneti odštampan vaučer sa sobom.
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail za 10 min.)!

Vaučer važi do: 30.08.2022.

18000 din
Cena pre popusta : 29000 din

Ušteda : 11000 din

Popust : 38 %

Preuzeto : 8 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

18000 din.umesto redovne cene od 29000 din.  za godišnji servis i dopunu auto klime novim rashladnim sredstvom R1234yf --Inter-Auto, Temerinska 39, Novi Sad!

Servis i dopuna auto klime !

U ponudu Inter auta auto servis  smo uvrstili i Servis auto klima uređaja sa novim rashladnim sredstvom R1234yf. Servisiramo auto klima uređaje novih modela vozila (od 2012.g.) koji koriste novi freon, najsavremenijim uređajem za servisiranje auto klima novije generacije.

 

Početkom 2012. godine počela su da se proizvode vozila sa klima uređajima koja koriste novi freon R1234yf. Novo rashladno sredstvo je razvijeno pre svega zbog očuvanja životne sredine. Ekološki freon je počeo da se koristi 2012. godine a svi proizvođači vozila biće u obavezi da ga koriste od 2017.g. Praktično sva nova vozila će imati klima uređaj sa novim rashladnim sredstvom.

 

Novi freon R1234yf je razvijen u skladu sa ekološkim normama i nije agresivan prema životnoj sredini. Prilikom eventualnog curenja sistema klime, gas se brzo razlaže na komponente koje nisu štetne za prirodu. Sa druge strane je zapaljiv i potrebno je pažljivo rukovanje i najnovija servisna oprema za bezbedno servisiranje klima uređaja.

 

Zašto održavati auto klime

Novi freon se ne razlikuje po funkciji od starih tipova rashladnih sredstava, što znači da je i dalje potrebno redovno servisirati sistem auto klima. Takođe se postavlja pitanje ispravnog servisiranja, tj da li se u sistemu predviđenom za rad sa freonom R1234yf, nalazi predviđeno rashladno sredstvo! Potrebno se izvrši i detekcija tipa rashladne tečnosti, odnosno proveriti da li je ranije izvršena dopuna nekim drugim (jeftinijim) freonom. Naime, R1234yf je skuplji i pojedini “serviseri” koriste stari R134a za servisiranje novih auto klima, što ima nesagledive posledice za kompresor klime ili ceo sistem.

 

Koliko često

Proizvođači vozila preporučuju da se sistem auto klima servisira svake 2 godine i to ako je u ispravnom stanju. Prosečan vlasnik automobila sa dolazi u servis kada klima-uređaj prestane da radi i tada se suočava sa ozbiljnim kvarovima i velikim ulaganjima.

 

Razlozi za redovno servisiranje auto klima su brojni a navešćemo samo najvažnije:

 

Klima uređaj u normalnom radu gubi godišnje od 3-8% rashladne tečnosti

Rashladna tečnost je higroskopna pa se prilikom servisiranja odstrani velika količina vlage u sistemu.

Nedostatak rashladne tečnosti znatno smanjuje efikasnost auto klime i može uzrokovati teže kvarove.

Servisiranjem klime se vrši provera zaptivenosti sistema. Pravovremeno otkrivanje curenja može da spreči teže i skuplje kvarove.

Redovnim održavanjem se produžava radni vek uređaja.

Koju opremu koristimo

Auto klime sa novim freonom servisiramo Automatskom klima servisnom stanicom koja omogućava besprekorno servisiranje. Uređaj je predviđen da radi sa novim fluidom R1234yf. Servisna stanica vrši i vakumiranje sistema i time omogućava ispitivanje na curenje kao i nepropusnost sistema klime.Servis Novi Sad

Od 1.maja 2014. godine pušten je u rad NOV servis Inter Auta u Temerinskoj 39, u srcu Novog Sada.

Sve usluge servisa dostupne su Vam svakog radnog dana od 8:00-17:00 h.

____________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)

____________________________________!
Inter Auto

Temerinska 39, 21000 Novi SadTemerinska 39, Novi Sad


Dodatne slike : Inter Auto

Komentari kupaca