Paket analiza za dijagnostiku ANEMIJE

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1.500 din umesto 2580 din. za Set analiza za anemiju u Poliklinici NS-LAB Svetozara Miletića 24, Novi Sad!
  • Zakazivanje za test NIJE NEOPHODNO;
  • Potrebno je na vađenje krvi doći radnim danima od 7-9h pre doručka;
  • Radno vreme: pon-pet 07-20h; subota 08-13h;
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom;
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2024.
1500 din
Cena pre popusta : 2580 din

Ušteda : 1080 din

Popust : 42 %

Preuzeto : 7 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

1.500 din umesto 2580 din. za Set analiza za anemiju u Poliklinici NS-LAB Svetozara Miletića 24, Novi Sad!


          Set analiza za anemiju

 

   Malaksalost, vrtoglavica, ubrzan rad srca ili osećaj lupanja srca, pospanost prvi su znaci kojima se manifestuje anemija. Anemija je stanje u kome postoji nedostatak eritrocita - crvenih krvnih zrnaca, ili nedovoljna količina hemoglobina - pigmenta iz eritrocita. Hemoglobin služi za prenos kiseonika od pluća do ostalih delova tela,  pa nedostatak hemoglobina  onemogućava normalno funkcionisanje organizma. Zbog toga je važno redovno kontrolisati kompletnu krvnu sliku.

  Zato je anemiju važno na vreme otkriti i lečiti. Anemiju treba shvatiti ozbiljno, jer kod malokrvnosti najviše strada srce. Gvožđe predstavlja jedan od najvažnijih elemenata u organizmu koji je uključen u mnoge metaboličke procese. Takođe ulazi u sastav hemoglobina, gde je neophodan za vezivanje i transfer kiseonika do tkiva, učestvuje u ćelijskom disanju, ulazi u sastav nekih proteina i enzima. Sniženi nivoi gvožđa dovode do anemije, dok povišeni mogu dovesti do prekomerene akumulacije i oštećenja organa. TIBC i UIBC služe za procenu količine gvožđa koja se transportuje kroz krv. Feritin služi za procenu zalihe gvožđa u organizmu. Feritin je depo koji se nalazi u ćelijama i po potrebi može vrlo brzo da oslobodi gvožđe.

 

Napomena: Krv se vadi radnim danima od 7-9h pre doručka!

 

Poliklinika NS-LAB

Svetozara Miletića 24,

Novi Sad!

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

 


 

POLIKLINIKA NS-LAB

Svetozara Miletića 24, , 21000 Novi SadПрикажи Poliklinika NS-LAB на већој мапи


Svetozara Miletića 24, Novi Sad.


Dodatne slike : POLIKLINIKA NS-LAB

Komentari kupaca