## HIT PONUDA ## 2800 din. za Pregled i Ultrazvuk dojki u --Poliklinici Cardios!!!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA:  2800 din. umesto redovne cene 4000 din za Pregled i Ultrazvuk dojki u Poliklinici "Cardios", Mikole Kočiša 4, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obezbeđen parking za kupce vaučera
  • Obavezno zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme radnim danima od 08-20h, subota od 08-14h. Nedelja neradna
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.08.2024.
2800 din
Cena pre popusta : 4000 din

Ušteda : 1200 din

Popust : 30 %

Preuzeto : 21 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

 2800 din. umesto redovne cene 4000 din za Pregled i Ultrazvuk dojki u Poliklinici "Cardios", Mikole Kočiša 4, Novi Sad!

                                

   Prevencija bolesti je najlakši put do zdravlja. Svaka osoba dužna je da o svom zdravlju vodi računa. Tu se pre svega podrazumeva redovan pregled, konsultacije i detaljna edukacija u cilju sprečavanja raznih oboljenja jer osnov emancipovanog čoveka u svetu je pre svega briga o svom zdravlju.

     Ultrazvučni pregled dojki je od neprocenjive vrednosti u razjašnjavanju čvorića u dojci otkrivenih palpatornim pregledom ili samopregledom. Sa velikom sigurnošću pomoću ultrazvuka se može razlikovati radi li se o cisti, solidnoj promeni, dobroćudnom ili zloćudnom čvoriću. Kod žena nakon tridesete godine života treba raditi sistematski ultrazvuk dojki svakih šest meseci do godinu dana.

   Cilj svakog preventivnog pregleda je da se bolest otkrije u najranijoj fazi kada je mogućnost njenog izlečenja gotovo 100%. Prema poslednjim podacima od raka dojke u Srbiji godišnje se razboli 4.000 žena i ova bolest se nalazi po učestalosti oboljevanja na drugom mestu odmah iza raka pluća. U pogledu ranog otkrivanja malignih bolesti situacija u Srbiji i dalje je nepovoljna jer se samo 40 % slučajeva raka dojke otkrije u ranoj fazi.

 Redovnim preventivnim pregledom dojki, koji uključuju samopregled ili bimanuelni pregled kod ginekologa, ultrazvučni pregled dojki i/ili mamografiju, može se uvek na vreme otkriti eventualno postojanje patoloških promena u dojkama što pojednostavljuje i olakšava lečenje. Redovnim ultrazvučnim pregledima i mamografijom je moguće smanjenje smrtnosti od raka dojke za oko 30%.

    Drage naše dame, brinite o svom zdravlju na vreme kako biste sprečile probleme koji sa godinama mogu da se nagomilaju ukoliko redovno ne posećujete ginekologa.

   Preglede obavlja doktor Srdjan Medjen

    Pregled ćete završiti za sat vremena, i tada možete da odahnite jer znate da ste obavili važnu stvar za svoje zdravlje

Mikole Kočiša 4, 21000 Novi Sad
Tel: +381 21 27 000 31
Mob: +381 65 27 000 31

Poliklinika Cardios

Mikole Kočiša 4, 21000 Novi SadMikole Kočiša 4, 21000, Novi Sad


Dodatne slike : Poliklinika Cardios

Komentari kupaca